Nakon izlaganja kože stresu poput oštre zime, sunčanja, neadekvatnih tretmana lica preporučujemo Vam poseban, bogati Vitaminski tretman lica u Logona kozmetičkom centru. “Vitamisnki koktel” je posebno pogodan u periodima promene godišnjih doba kada koži treba pomoć kako bi bez posledica podnela nagle vremenske promene.

Šta možete da očekujete na ovom tretmanu?

Ovaj tretman lica obuhvata vitaminski koktel maski, seruma i ampula uz dobro osmišljenu, široku lepezu pratećih holističkih pristupa neophodnih za potrebe zahtevne kože klijenta. Započinje se sa masažom temena glave, opuštanjem mišića vrata i ramena, masažom ruku, čišćenjem lica, vrata i dekoltea.

Slede toniziranje, omekšavanje kože lica, dubinsko čišćenje lica, limfna drenaža lica. Na to se nadovezuju intenzivna nega programom vitaminskih ampula i maski, a završava masažom dekoltea.

Kome je namenjen ovaj tretman?

Vitaminski tretman je idealan za osobe koje puno rade, a malo spavaju, osobe kojima je bitan prvi utisak prilikom uspostavljanja poslovnih veza i kontakata.

Dobar je saveznik kao priprema kože pre i nakon godišnjih odmora, jer ojačava prirodni pigment melanin u zaštiti od slobodnih radikala UV zračenja.

Vitaminski tretman pogodan je za sve tipove kože.

Koji su ključni sastojci preparata koji se koriste u vitaminskom tretmanu?

Prirodni vitamini E i C povećavaju otpornost kože na oštećenja izazvana delovanjem slobodnih radikala i usporavaju procese starenja kože. Lagana kombinacija organskih ulja badema, masline, jojobe i ši butera sa ekstraktima aloje i cveta lipe povećava elastičnost kože, smanjuje dubinu bora i daje joj baršunast izgled.

Logona centar – Daleko od gužvi, obaveza  i stresa, na kapiji koja razdvaja dva dela grada, Beograd i Zemun, nalazi se Logona centar – jedinstvena oaza mira i odmora za dušu i telo. Ulaskom u Logona Centar doživljaj lepote i nege prevazilazi granice svakodnevne rutine.  Uživajte u nestvarnim mirisima i teksturama, izađite odmorni i srećni se moćnim rezultatima ekskluzivnog, holističkog spa tretmana lica Logona i Sante  kozmetike.

Preporuka: Ukoliko patite od slabe koncentracije, imate hronične glavobolje i okruženi ste stresnim poslovima, pravi izbor za Vas je holistička masaža koju dobijate u sklopu Vitaminskog tretmana. Masaža otklanja niz tegoba, podstiče cirkulaciju glave i lica i oslobađa od umora. Nežnim pokretima prstiju smanjiće se napetost ramenog dela i ubrzati cirkulacija, a koža na Vašem licu zablistaće kao nikada do sad.

Zakažite Vaš “vitaminski koktel” tretman OVDE.

2 komentara na “VITAMINSKI TRETMAN LICA

 1. Aleksandra Ilic kaže:

  Zanima me cena i koliko tretmana treba?

  1. Logona tim kaže:

   Poštovana Aleksandra,

   Cena Logona vitaminskog koktel tretmana za oporavak kože je 3.100,00 din.
   Broj tretmana zavisi od Vašeg tipa i stanja kože kao i uzrasta. Preporuka je da posetite Logona centar gde će se izvršiti provera stanja kože. Kontaktirajte našeg višeg estetičara-kozmetičara pozivom na broj telefona 063/1056142 gde ćete dobiti detaljnije informacije.

   Srdačan pozdrav,
   Logona tim

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *