protiv bora

[ age protection ]

 

PRIRODNA NEGA LICA PROTIV BORA

Prirodna lepota ne zna za godine! Ona dolazi iznutra, a naša osećanja, ekspresija i sama koža lica odražavaju njenu jedinstvenost.

Zrela koža je zahtevna i ima specifične potrebe. Njoj treba intenzivna zaštita od faktora stresa i uticaja spoljašnje sredine, kao i visokokvalitetna nega koja bi sprečila preuranjeno starenje kože i pojavu prvih bora.

Nova Logona Age protection linija protiv bora nudi savremene preparate za negu kože, koji stimulišu njene regenerativne i vitalne funkcije u skladu sa prirodnim biološkim ritmom kože. To je moguće zahvaljujući visokoefikasnoj formulaciji sa bio vučjim trnom, ekstraktom algi i hijaluronskom kiselinom.

AKTIVNI SASTOJCI

ALGE

Sadrže visoku koncnetraciju za kožu važnih minerala, aminokiselina, mikroelementa i vitamina. Vidno poboljšavaju elastičnost i čvrstinu kože. Stimulišu sintezu kolagena i hidriraju kožu.

BIO ARGAN ULJE

Aragan ulje stimuliše ćelijsku regeneraciju, čini kožu nežnom i glatkom. Sadrži visok nivo antioksidanata koji se suprotstavljaju slobodnim radikalima – to ga čini prirodnom fontanom mladosti za kožu.

BIO VUČJI TRN

Ulje vučjeg trna sa visokim nivoom antioksidanata, bori se protiv upalnih procesa i igra važnu ulogu u održanju mladalačkog izgleda Vaše kože. Povećava otpornost vezivnog tkiva, regeneriše kožu i čini je nežnom i elastičnom. Ima umirujuć i zaceljujuć efekat.

protiv bora

HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina ne samo da održava vlažnost, ona formira i zaštitni film na koži. Obnavlja ćelije “stratum corneum-a” čineći kožu glatkom i nežnom na dodir. Bori se protiv pojave prvih bora na licu.