[ moisture ]

NEGA SUVE I NORMALNE KOŽE LICA

Stanje suve kože može biti nasledno ili stečeno. Ovakav tip kože karakteriše poremećen odnos vlage i masti čime se narušava zaštitni hidro-lipidni fim na površini kože.

Kada je koža suva ona je zategnuta, gruba na dodir i najčešće praćena peckanjem, a u izuzetnim slučajevima je i ispucala. Ovakvo stanje može dovesti do crvenila, perutanja, svraba, čak i upala.

Proizvodi iz Logona moisture kolekcije za hidrataciju dubinski hidriraju kožu i sprečavaju gubitak vlage. Dragocena organska ruža (Rosa Damascena) i efikasni Kalpariane™ aktivni kompleks iz braon morskih algi jačaju zaštitnu sposobnost kože i štite je od štetnog delovanja slobodnih radikala i negativnih uticaja spoljašnje sredine.

Logona moisture kolekcija – hidrantna i žaštitna nega!

AKTIVNI SASTOJCI

Suva koža - moisture - Logona

BIO RUŽA

Poboljšava ten i ima umirujuć, balansirajuć i osvežavajući efekat na kožu. Pupoljci Damask ruže čine čuda za kožu: ekstrakt se dobija od ubranih latica i ima protivupalan i zaceljujuć efekat. Hidrira, osvežava i čisti kožu. Zanimljiosti o Damask ruži možete pročitati OVDE.

DRAGOCENE ESENCIJE

Logona preparati sadrže aktivne sastojke biljnog porekla, kao i dragocene ekstrakte i biljna ulja iz sertifikovanog organskog uzgoja. Kompanija Logocos proizvodi više od 40 različitih biljnih ekstrakata.

Suva koža - moisture - Logona

BRAON ALGE

Efikasni aktivni sastojak Kalpariane™ kompleks je dobijen iz braon morskih algi. Podržava zaštitne mehanizme kože i štiti je od slobodnih radikala i uticaja faktora spoljašnje sredine. Stimuliše ćelijsku energiju ojačava čvrstinu  i elastičnost kože.

Više o suvoj koži lica i adekvatnoj nezi saznajte u našem tekstu – NEGA SUVE KOŽE.