Zdravi zubi predstavljaju osnov lepog osmeha koji krasi svakog čoveka i doprinosi celokupnom izgledu. Kako bismo održali zdravlje zuba i desni, pored redovnih poseta stomatologu potrebno je da koristimo adekvatne paste za zube.

Logona je razvila čitavu paletu pasti za zube za decu i odrasle pod nazivom LOGODENT. Paste su namenjene svima, zadovoljavaju sve potrebe korisnika i rešavaju brojne stomatološke probleme.

Ono što razlikuje LOGODENT paste od ostalih konvecionalnih pasti jesu posebne formulacije, sa blagim i efikasnim biljnim sastojcima, koje ne sadrže natrijum-lauril sulfat kao jako peneće sredstvo već blaga, biljna peneća sredstva. Nema peckanja ni velike pene u ustima, što je naročito važno osobama koje imaju osetljive zube i desni.

LOGODENTpaste su veganske, bez glutena, veštačkih boja, aroma i kozervanasa, a ujedno imaju veoma prijatan ukus. Zahvaljujući prirodnom etarskom ulju nane ukus je blago osvežavajući za razliku od pasti sa mentolom koje stvaraju osećaj ,,ljutine’’ prilikom pranja zuba.

Paste sadrže ekstrakte lekovitih biljaka koje održavaju zdravlje zuba i desni, i smanjuju njihovu preosetljivost.

Tako na primer ulje organske nane uz antibakterijsko, antiseptično i umirujuće dejstvo obezbeđuje svež dah. Kamilica ima anti-inflamatorno i umirujuće dejstvo. Žalfija je idealan sastojak u pastama za zube jer sprečava upale u ustima i grlu, a hamamelis jer ima adstrigentna i protiv-upalna svojstva. Kamilica i žalfija takođe imaju ulogu u jačanju tkiva desni.

Paste ne sadrže mikroplastiku već čestice prirodnog silika gela ili mineralne abrazive koji efikasno uklanjaju ostatke hrane i čiste zube ne oštećujući zubnu gleđ.

Na vama je da odaberete pastu shodno svojim potrebama – sa ili bez fluora, pastu za prirodno izbeljivanje zuba ili neku od tretmanskih pasti namenjenih osetljivim zubima i desnima, pa sve do paste preporučene osobama koje su na homeopatskim tretmanima.

Spisak svih pasti sa njihovim opisima i aktivnim sastojcima pogledajte OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *