Dragi naši…bliži se vreme novogodišnjih čestitanja i lepih želja. Šta vama želimo u 2020.?

Želimo vam lepotu, obilje lepote…

Želimo vam da vas lepota čiste ljubavi i dobrote preplavi, zanese, ponese, zavede na svakom koraku. Da vas okruži i zaokruži sa svih strana, da vas obasja i greje u svakom koraku i dahu. Želimo vam da u svakom danu budete zakriljeni lepotom, dobrotom, nežnošću i ljubavlju. 

Želimo vam da svaka vaša izgovorena reč, svaki otkucani red, svaki šapat i uzvik budu glasovi ljubavi i divljenja. Divljenja lepoti koja oko vas, lepoti svakog malog bića, svake minijaturne stvarčice, svakog sunčevog zraka, treptaja zvezde, daška vetra…

Želimo vam otvorene oči, dušu i srce za lepotu oko vas. Dopustite joj slobodni da vas zavede i zadivi, da vas preplavi i ostavi bez daha, da vas osvetli i zagreje.

Primetite lepotu oko sebe, a onda, makar na tren, zavirite duboko u svoju dušu, u svoje biće i pronađite ono svetlašce, neugaslo svetlo večne ljubavi i dobrote koje svetli iz vas, i raspirite ga još malo, pojačajte i zablistajte u ovoj 2020.

Budite vi ta lepota koja će obasjati svet oko vas. Neka vaša blistavost zaslepi i zadivi svakoga, neka primete i zapamte svetlost kojom zračite. Ostavite trag u svakom svom delanju. Trag dobrote, lepote i blistavosti. 

Srećna vam nova 2020. godina – godina lepote. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *