Blaga i nežna prema koži, efikasna za uklanjanje nečistoća – Logona micelarna voda

Čista koža predstavlja osnovu za zdravu i lepu kožu i dalju negu adekvatnim preparatima za hidrataciju i ishranu.

Kako da efikasno očistimo lice na nežan i blag način, da izbegnemo agresivne sastojke koji mogu iritirati nežnu i osetljivu kožu?

Rešenje je micelarna voda.

U čemu je tajna delovanja micelarnih voda koje su toliko popularne poslednjih nekoliko godina?

Ključne su micele.

Šta su to micele?

JEDINSTVENA MICELARNA VODA

Micele su čestice sačinjene od površinski aktivnih materija (PAM). Imaju oblik lopte pri čemu su lipofilni delovi molekula okrenuti ka centru a hidrofilni ka površini micele. Ovo omogućava apsorpciju masnoće i drugih nečistoća sa površine kože. Prilikom čišćenja kože micelarnom vodom, micele apsorbuju tj. uvlače nečistoće u svoj unutrašnji prostor i tako ih uklanjaju sa površine kože.

Po čemu je Logona micelarna voda jedinstvena?

LOGONA micelarna vodasačinjena je od micela prirodnog porekla, tj. blagih biljnih penećih sastojaka dobijenih iz organski gajenog bilja.

Na bazi je aloja vere i damask ruže, što je čini izuzetno nežnom prema koži. Brzo i efikasno uklanja šminku i nečistoće sa kože lica i osetljivog predela oko očiju.

Ne sadrži alkohol, blaga je i ne ostavlja film na licu, ne mora se skidati umivanjem. Pogodna je čak i za osobe sa veoma osetljivom kožom lica. Preporučuje se i osobama koje imaju kožu sklonu crvenilu (kuperoza/rozacea) koje ne bi trebalo da koriste preparate za čišćenje sa alkoholom.

Oftalmološki je ispitana, pa je mogu koristiti i osobe koje nose sočiva. Nakon upotrebe ostavlja izuzetno prijatan osećaj na licu, i obezbeđuje dugoročno lep, čist i blistav ten. Namenjena je svakom tipu kože.

Način upotrebe:
Ujutru i uveče nanesite micelarnu vodu na tufer a zatim uklonite šminku i nećistoće sa očiju i lica nežnim kružnim pokretima. Nakon toga, na čistu kožu nanesite preparat za negu koji odgovara vašem tipu kože.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *